diumenge, 29 de març del 2009

"El curioso caso de Jenson Button ( y de Barrichello)"


Brawn GP és l'equip revelació d'aquest any a la fórmula 1. Ross Brawn, ex de ferrari, va comprar aquest equip, antigament dit Honda, però que per culpa la crisi van haver de plegar, doncs bé amb pocs diners i gairebé sense patrocinis, avui ha fet doblet amb els seus dos pilots fent un rendiment espectacular. Tot i que també es veritat que aquests cotxes corren més gràcies a uns difusors que sel's i posa a alguns equips.
Ferrari i McLaren semblen els favorits lògics pel títol però de moment han començat malament la temporada. L'equip italià s'ha quedat sense pilots en aquesta cursa i a l'equip anglès sort en tenen de Hamilton que ha quedat 4 i ha fet un bon paper.

Alonso i el seu Renault van fent, tot i que de vegades, l'asturià, haurà de demostrar la seva qualitat amb un cotxe poc competitiu.

BMW, Williams, Toyota i Red Bull són els quatre equips que lluitaran per quedar-se a la meitat de la classificació de constructors, mentre que amb bons pilots com Kubica, Vettel, Rosberg, Trulli i Hedfield intentaran fer algun podi de tant en tant. Avui l'italià Giarno Trulli ha conseguit el tercer lloc.

I per acabar queden els dos equip que no s'ha sap ben bé a que aspiren, suposo que ha sumar alguún punt, que són Force India i Toro Rosso.

Aquest any sembla que la fórmula 1 perdrà aquell encant que tenia ja que a partir d'ara moltes coses es resoldran a despatxos, que si difusors, motors, etc...Esperem que s'imposi l'esport i que poguem viure amb gust la temporada 2009 de fórmula 1, apassionant!