diumenge, 22 de març del 2009

Sense baixar el nivell

El Barça ha golejat recordant al l'equip de principis de temporada. Davant d'un Málaga fluixet, el Barça ha fet un espectacle de futbol, 6 gols. Primera part completa amb 4 gols i gran domini. Primer un gol de Xavi després d'una bona passada d'Eto'o i seguidament un gol per cadascún dels membres de la davantera blaugrana. Messi ha fet una obra d'art, Henry ha marcat facilment i finalment ha aconseguit marcar el pichichi, Eto'o. A la segona part, va seguir la festa amb un gol d'Alves a passada d'Iniesta i un altre gol i definitiu a càrrec de'Eto'o. Un gran partit en què, per sort, l'arbitre Muñiz Fernández no s'ha lluit (6-0).

Gran paper de tot l'equip, Valdés ha fet grans parades. Cáceres també ha salvat pilotes. Al mig del camp, Xavi i Iniesta han estat brillants. A la davantera sense paraules. La nota negativa han estat les lesions de Touré i Iniesta que en tenen per dues setmanes. Es perdran els partits de seleccions.

Per refermar el liderat, el Barça ens ha convençut. Tot i que el Madrid guanyi nosaltres també. Aquest Barça progressa positivament, avui s'ha de felicitar a tot l'equip. Molt bé, superant la pressió del Madrid.

Pròxim partit, d'aqui dues setmanes a Valladolid, Valladolid-Barça ( hi ha seleccions entre mig).