dijous, 5 de març del 2009

A tocar de la Copa




Ahir a la nit a Son Moix, no es van esvair els dubtes. El cinquè partit sense guanyar va ser un partit espès. A la primera part, ningú va jugar bé, tot i que al final, Castro va marcar un golàs per l'esquadra imparable per Pinto. A la segona part, hi havia la por de que l'equip balear empatés l'eliminatòria. Va tenir més d'una ocasió per fer-ho, com un penal clar de Cáceres que li va costar una expulsió, tot i que Martrí no ho va saber aprofitar, Pinto va aturar el xut. Quan el Barça ja havia adormit el partit, una errada de la defensa mallorquina, va fer que Messi marqués un gran gol de vaselina. Eliminatòria sentenciada. Tot i això, quin patiment!

A l'alineació va haver una barreja de titulars i suplents. Iniesta va tornar després d'algunes setmanes i ho va fer a bona nota. Pinto, amb la actuació d'ahir, genera el dubte de si Valdés hauria de seure a la banqueta algún cop. Pocs jugadors van jugar bé anit. Per cert, Hleb no va jugar pas malament, tot i que segueix sent lent.

A la Copa, ja s'ha arribat a la final, serà el 13 de maig a València contra un motivat Athlètic de Bilbao. Em continua preocupant el joc de l'equip, esperem que la cosa canvï. El primer títol, més a prop esperem que en vingui algún més.

Pròxim partit, aquest dissabte en lliga, Barça-Athlètic de Bilbao ( preparació de la final de Copa), el Camp Nou ha de donar suport al seu equip.