dissabte, 7 de març del 2009

Tornant a la normalitat

El Barça ha guanyat amb solvència contra l'Athlètic de Bilbao i ens ha tornat a recordar el Barça de la primera volta, marcant gols, pressionant al rival i fent grans jugades. Esperem que aquests últims partits només hagin estat un punt d'inflexió i que ara l'equip torni a ser aquell que coneixem. El Barça ha marcat 2 gols tot i que en podria haver marcat molts més, ja que a la segona part s'han tingut moltíssimes ocasions per fer més àmplia l'avantatge. El resum del partit només ens porta a la conclusió que el Barça ha dominat amb claredat i que el conjunt blaugrana torna a ser un gran equip, però ho haurem de comprovar en els pròxims dies (2-0). Per cert, gols de Busquets de cap després d'una falta centrada per Xavi i l'altre gol ha estat de Messi d'un penal dubtós a Iniesta. La final anticipada de Copa, a favor del Barça.

Iniesta ha tornat a ser titular al Camp Nou després de setmanes per culpa de la lesió. Puyol ha estat la mala notícia del partit, 3 setmanes de baixa per esquinç de turmell de segon grau, no ve en bon moment ja que Abidal també està lesionat. Valdés no a tingut gaire feina. Eto'o i Henry han fallat un munt de gols.

Ara tenim el Madrid a 6 punts. El Barça ha de tornar a recuperar el seu joc i el Madrid ha de caure en alguns partits ja que portaven bastants partits guanyant. De mica en mica s'ha de tornar a construir una cosa que s'ha desfet en últims 5 partits. Aquest Barça m'agrada!

Pròxim partit, tornada dels vuitens de final de la Champions, mig encarrilat, Barça-Olimpique de Lyon.