dimecres, 16 de setembre del 2009

S'obre el teló amb INTERcanvi de samarretes


Encara amb el record de la Champions aconseguida la temporada passada, avui el Barça comença la lluita per revalidar el gran títol, comença jugant a Milà.

En aquesta primera fase, el grup del Barça és el grup de la mort, quatre campions de les lligues respectives es lluitaran la classificació. És evident, que Barça i Inter es disputaran el primer lloc, tot i que també podria donar la sorpresa el Dinamo Kiev o el Rubin Kazan intentan-se classificar en segona posició.

Avui hi ha un partidàs, en que es començarà a veure l'estat de forma del nou Barça davant un rival important. Ibrahimovic i Eto'o protagonitzaran el duel més morbós, qui serà més efectiu? Eto'o està impressionant i l'acompanyen dos grans jugadors com Sneijder i Diego Milito. El fet de que sigui la primera fase, sembla que el Barça no pateix tant. L'Inter podria donar les pessigolles, però el favorit sempre és el Barça. Avui, duel de titants a San Siro. Ah! i retobraments com els de Mourinho i Motta.

Pd: Ahir va començar la Champions. El Reial Madrid va golejar a Zurich gràcies al porter dels suïssos, tot i que en algun moment van patir (2-5). L'Atlètic de Madrid va el pena a casa seva empatant a zero contra l'APOEL de Nocosia. La resta de partits, victòries pels favorits ( Chelsea, Man. United, Bayern Munich, Wolfsburg i Milan).

1 comentari:

Albert ha dit...

Bon joc de paraules al títol.
El resultat d'avui no ha estat dolent, però hauríem d'haver arribat més a porteria a la segona part.

Adéu!