diumenge, 8 de novembre del 2009

El vent no s'emporta la victòria

El Barça va guanyar al Mallorca sense patir gaire, però el rival de veritat va ser el vent, tant pels jugadors com pels espectadors (uff! quin fred que feia). A la primera part, van començar a venir els gols, al minut 11, passada espectacular d'Ibra, que va anar a parar als peus de Pedro que l'envia a dins de la porteria, aprop del pal. Poca estona després, els mallorquins van empatar amb una rematada de cap a la sortida d'un còrner (problemes del marcatge en zona). En els últims minuts de la primera part es va enllestir el partit, primer, al minut 41, una jugada boja dins l'àrea (fins a quatre xuts) va acabar en gol per part de Pedro novament. Henry va aconseguir el 3-1 de cap després d¡una "passada" de Busquets. A la segona part, el futbol va ser més espès, però encara va haver temps, al minut 88, perquè Messi marqués un penal clar a Ibra. Per cert, el mallorquins van marcar en temps de descompte sols davant Valdés. L'àrbitre bastant lamentable. El Camp Nou bastant ple però amb fred i vent.

Pep Guardiola ens va sorprendre amb una aliniació sense estrelles (Messi, Iniesta, Alves i Xavi), però es va resoldre sense probemes. Chigrynsky està desconcertat, Piqué no va estar fi. En el mig del camp, es deixaven molts espais, però el millor va ser la davantera, amb un Pedro golejador i un Ibra de delicatessen, d'Henry poca cosa a dir. Ah! Ibra lesionat una setmana, no patiu.

És veritat que es va guanyar però el futbol del Barça no convenç per molt que Guardiola digui el contrari. Per cert, ja sé que vam guanyar però, per què sempre ens han marcar gols en contra?

Som líders, mantenint el punt per sobre d'un Real Madrid que acabra demanant l'hora davant en el seu veí de la ciutat. Els punts d'ahir eren importants, però com no canviem els errors, tindrem una mala passada.

Pròxim partit, dimarts a les 22:00 al Camp Nou (s'ha de ser molt culer per anar-hi), a rematar la feina dels 16ens de final de Copa del Rei contra la Cultural Leonesa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No creus que el Barça no esta tan fi com l'any passat,Oriol?

Albert ha dit...

A mi el futbol del Barça sí que em convenç. És normal que els jugadors estiguin un pèl cansats per com n'és de curta la plantilla, i al mateix temps som més previsibles. Però a part d'això...

Adéu!

Pol Cruz-Corominas ha dit...

Oriol!! Com estàs? Feia dies que no passava per l'indirecte.cat i no havia vist el teu comentari! Que consti que de tan en tan me'n recordo de tu, eh!! I ara m'he dit: vaig a buscar el bertransblog com sigui! Google m'ha ajudat a trobar-te!!:P

Esplèndit el teu blog, ja t'ho vaig dir a les colònies! Aviam si quan acabis la carrera de periodisme especialitzat en esports (perquè ho veig...) ja podràs retransmetre les victòries dels equips catalans als Jocs Olímpics de Río ;)

Aniré passant. cuida't!!

POL

PD: Visca l'USAP i l'Alcorcón!!!