dilluns, 30 de novembre del 2009

Ibra ens dóna el clàssic i el liderat

Ahir el Camp Nou va vibrar amb la victòria del Barça davant l'etern rival, ho va fer per la mínima amb un gol de l'Zlatan. Va ser un partit, mínimament dominat pel Barça, tot i que va fer imprecisions que el Reial Madrid no va saber aprofitar. Durant la primera part, la possessió era pel Barça però les ocasions eren pel Madrid (sort de Valdés, Puyol i Piqué). Cristiano va tenir la gran oportunitat però no va encertar. El Barça feia males passades i errors al darrere, deixant espais amb els jugadors del Madrid, l'empat a zero es podia considerar bo. A la segona part, Ibrahimovic va entrar al camp amb aquests dubtes que teniem de la seva lesió, però al sortir per un Henry lent (com sempre) va donar energia a l'equip, i al cap de cinc minuts, a centrada d'Alves feia un xut potent al fons de la porteria de Casillas. La segona part, va estar controlada, tot i la expulsió de Sergio Busquets, per doble groga (unes mans clares). Els madridistes, van perdre la paciència al veure, el joc de Messi, Iniesta i Xavi. Lass va perdre el nervis i va ser expulsats per doble groga. Un gol, una victòria important que ens dóna el liderat. L'àrbitre Undiano Mallenco no ho va fer malament tot i que li costava controlar el joc brut dels madridistes.

Messi va jugar tot el partit, sorprenentment. Iniesta i Xavi va estar com sempre, molt bé. Abidal va fer alguns errors que va esmenar després. Alves va començar amb males centrades però al final ho va arreglar. Busquets no va jugar malament però s'hauria d'haver estalviat d'ensenyar la mà. Puyol i Piqué formen una parella espectacular a l'eix de la defensa i Valdés va demostrar que és un gran porter. Henry, un patata i sort de Ibra que està adaptat i golejador, ja és pichichi de la lliga. Pobre Bojan que no va estar ni a la banqueta. Per part del Madrid, Benzema i Raúl van sortir a la segon part, Crsitiano poca cosa i Casillas bo com sempre.

El Barça no va fer un gran partit, però després de guanyar el Madrid (que no va jugar malament), ja som líders de primera, que vagin passant!

Pròxim partit, dimecres, lliga avançada per mundialet de clubs, a les 22:00, Xerez-Barça, cué contra líder.

1 comentari:

Albert ha dit...

Bé, això que el Barça va guanyar no ho tinc tan clar, perquè segons la premsa de Madrid van guanyar ells...

Molt bé els dos centrals i Valdés.
Adéu!