dijous, 3 de desembre del 2009

Partit feixuc, victòria important

El Barça va derrotar al cuer de primera, va guanyar al Xerez a Chapín. Guardiola va donar entrada a diferents suplents (Bojan, Chygrynsky, Maxwell, etc) que no van saber aprofitar el seus minuts. Durant la primera part, el Barça no va perdre el control del partit, però no va tenir ocasions del gol. A la segona part, es va donar pas a les estrelles, com Iniesta, Messi i Ibra, però el primer en fer un gol va ser el francès Thierry Henry, que va fer un partit dolent (com sempre) però que va marcar de cap, a centrada de Maxwell. Amb el partit definitiu, però amb el temor de les ocasions del Xerez, el Barça va buscar la sentencia i va arribar per mitjà d'una vaselina d'un golejador Ibrahimovic (0-2). Partit espès, som líders de 5 punts perquè ja tenim els punts de la jornada 15.

Bojan no va rebre pilotes i va ser nul en atac. Henry va jugar fatal però va marcar. Márquez va fer errades. Touré va jugar després de queixar-se.

Va ser un partit aburrit, però l'important és que, ja tenim tres punts més que ja disputarà el Madrid més endavant. Més líders gràcies a victòries com les d'ahir, importants.

Pròxim partit, dissabte a les 22:00, lliga a Riazor, Deportivo-Barça.

1 comentari:

Albert ha dit...

A veure si al Madrid li afecta moralment això de veure's 5 punts per sota, encara que tinguem un partit més.

Demà a per totes a Riazor.
Adéu!