diumenge, 17 de gener del 2010

Líder refermat

El Barça va golejar amb claredat al Sevilla, tot i que els gols va tardar en arribar. En Pep Guardiola va treure l'equip de gala, el mateix de dimecres però amb el canvi a la porteria. El Sevilla va sortir amb una alineació estranya, ja que pensen en la Copa. A la primera part, el Barça va tenir el domini del joc i les ocasions més clares per avançar-se, però Palop i la mala sort ho impedien. A la segona, el partit va seguir amb la mateixa tònica, el Barça dominava, i per fi van arribar els gols. Al minut 49, Márquez centrava, Piqué rematava com podia i Escudé es marcava en pròpia porteria, el més difícil ja estava fet. El segon gol va arribar en mans de Pedro, qui si no. Gran passada de Xavi i i finalització brillant del canari. Però faltaven els gols del crack, de Leo Messi que estava negat de cara a la porteria de Palop. Al minut 85, gol fàcil de Messi, que ja en fan 100 des de que està al primer equip. Però ell volia un gol bonic, i en el temps de descompte, gran passada d'Abidal, que resolia magistralment Messi davant Palop (4-0). Pluja al Camp Nou i un àrbitre regular.

Messi va lluitar i ho va aconseguir. Pedro sempre marca. Puyol es va lesionar, però no és greu. Abidal i Henry van estar bé, jo ja no m'ho creia. Ibra no va estar atent. Iniesta va deixar detalls de qualitat durant la primera part.

Ja els tenim a 5!!! Entre que el Reial Madrid va perdre en un camp tant difícil com és San Mamés i que el Barça va golejar, el conjunt blaugrana encara és més lider de la lliga, campió d'hivern i que vagin passant. De moment, a descansar.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00 des del Zorrilla, Valladolid-Barça.

Vídeo del partit

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No desaprofitem "el regal" de l'Athletic. Bé per l'equip... JA ESTEM A +5!

Salutacions.

Manuel Cañizares ha dit...

gran partido del Barça y vendetta
saludos

Albert ha dit...

Esperem que els jugadors aprofitin l’eliminació de la Copa per descansar i afrontar els partits de Lliga amb més força per deixar el Madrid encara més lluny.

Adéu!