dilluns, 15 de març del 2010

Recuperant les sensacions

El Barça va derrotar al València al Camp Nou per un contundent 3-0. L'equip de Guardiola (ahir de Tito Vilanova) va sortir amb la tònica dels últims partits, intentant dominar però errant ocasions al davant i perden pilotes i fent imprecisions al darrere, el València jugava al contraaatac. A la segona part, el Barça va sortir amb més intenció d'aconseguir el gol de la victòria. La justícia va arribar al minut 56, quan una gran jugada del geni Messi la va culminar el mateix argentí. Diverses ocasions i dos golasos més de Messi, que completaven un hat-trick del millor jugador del món. El València no va tenir gaires oportunitats, però Valdés en va salvar alguna. L'àrbitre Muñiz Fernández no va estar encertat en els fora de jocs.

Messi, sens dubte, va ser el millor del conjunt blaugrana gràcies a la seva efectivitat. Bojan va despreciar una nova ocasió de fer-se lluir. Henry va jugar la segona part, i ahir, sorprenentment, va sortir amb ganes de córre darrere la pilota. Iniesta no acaba d'estar fi i Milito va demostrar que està al millor nivell, el d'abans de la lesió. Per cert, Villa no va ser ni convocat a causa d'una contractura a l'espatlla, per sort!

El Barça va aconsegur una victòria de mèrit davant un rival d'entitat, fet que augmenta la moral dels jugadors per partits importants que venen ara. Messi es demostra que és millor, per si quedava algun dubte. Malauradament, el Reial Madrid no va fallar a Valladolid tot i el drama de la Champions. Aquesta lliga serà difícil, perquè el Madriud s'hi centrarà.

Pròxim partit, dimecres al Camp Nou, partit crucial per seguir endavant a Europa, tornada dels vuitens de final, Barça-Stuttgart.

1 comentari:

Albert ha dit...

Crec que la lesió d'Albelda va ser clau en el desenvolupament del partit. Amb ell al camp, Messi no hagués marxat amb tanta facilitat.

Adéu!