dijous, 11 de març del 2010

Ridícul blanc a Europa (Un any més)

El Reial Madrid va caure eliminat anit a casa seva, a on es jugarà la gran final, al Santiago Bernabéu. Havia de remuntar un 1-0 de l'anada i no ho tenien gaire difícil, a més tenien molta moral per haver aconseguit el liderat de lliga. Però hi havia un Olimpique de Lyon intel·ligent, que sense fer un gran partit, va barrar el pas a quarts dels galàctics. La primer part va ser pel Madrid i amb sis minuts ja havia marcat Cristiano, però no van saber aprofitar les ocasions de la sentencia. A la segona part, l'equip francès va sortir a atacar més i al minut 76 va encarrilar la eliminatoria, demostrant que el gol a camp contrari compte molt (1-1).

Un dels grans somnis dels culers, veure com el Reial Madrid cau eliminat d'alguna competició (i més si és la Champions), s'ha complert. Però aquest any especialment, perquè demostren que els diners no fan la felicitat d'un club, i que per triumfar s'ha de tenir un equip sencer i no estrelletes. Si no, que n'aprenguin del Barça. El Reial Madrid dels 300 milions, sembla que serà un "fiasco", de moment. Al Reial Madrid, se li fa gran la Champions i ja ho ha demostrat durant les sis últimes temporades que ha estat derrotat a vuitens de final. Només podran lluitar per la lliga, per jugar a Europa s'ha de tenir qualitat i poca xuleria.

Però el que fa més gust als culers, és la reacció dels aficionats madridistes i escoltar les tertúlies de ràdio i tele on es barallen i tots arriben a la conclusió que el Madrid no els hi agrada i que s'han de carregar al Pellegrini, quan fa 48 hores, deien que el Madrid era el millor equip d'Europa del moment després d'aconseguir el liderat de la lliga. Aquests merengues no tenen criteri. Però els diners crean això.

Un partit perdut, tant ridícul com el de l'Alcorcón, que pot acabar (injustament) amb el cap de Manuel Pllegrini, que no pot controlar la seva plantilla i que l'apreten tots el periodistes. Aquest projecte estava obligat a ser un èxit, de moment, no ho serà. Els diners, no els hi soluciona els problemes.

Sobretot, és un plaer que el Madrid hagi caigut a la Champions, perquè ja es començaven a creure la possibilat de guanyar la Champios a casa seva, per sort, això no passarà.

Ja estic content, però si el Barça guanyés la Champions a Madrid, seria la repera, de moment, estem vius a Europa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

300 'quilos' després i segueixen igual JUAS, JUAS, JUAS, JUAS Això ha de servir d'alerta als nostres. No ens podem fiar ... FORÇA BARÇA!

Salutacions.

Albert ha dit...

No n'hi ha prou amb comprar estrelles, s'ha de saber fer-les servir.

El més curiós és que culpin a Higuaín.
Adéu!