diumenge, 28 de març del 2010

Un gol que val tres punts

El Barça va aconseguir la victòria en un dels camps més difícils de primera, a l'Ono Estadi de Mallorca. El conjunt blaugrana va tenir controlada la primera part i va tenir diverses ocasions per estrenar el marcador, malgrat això, els mallorquins van tenir unes esporàdiques ocasions però que van ser molt perilloses (dos pals). A la segona part, el Barça va seguir amb la mateixa tònica i havia de marcar un gol, fins que al minut 63 va arribar. Ibrahimovic va tornar a marcar, ho va fer sol davant la porteria. Un gol que val tres punts. Cal recordar que el gol de Ibra va arribar després de l'entrada de Xavi i Messi que havien començat a la banqueta pensant en Londres. És veritat que Mallorca és un lloc difícil per guanyar, però el Barça hauria de ser efectiu marcant gols i no fent-se patir tant. L'àrbitre fluixet.

Ibrahimovic es va recuperant de la crisi, marcant tres gols en una setmana. Iniesta es va lesionar de poca gravetat però és dubte per dimecres. Valdés va salvar algun ensurt. Alves no va estar fi i es perdrà el partit contra l'Athletic Club de Bilbao per la cinquena targeta groga.

Donem per bo el gol d'Zlatan per sumar tres punts més i ser líders provisionals, ara, el Reial Madrid ha de jugar un partit difícil contra l'etern rival de la ciutat, l'Atlético. Nosaltres ja podem pensar en l'Arsenal.

Així és, dimecres a l'Emirates Stadium de Londres, ens endinsem al camí del Bernabéu, anada dels vuitens de final de la Champions, Arsenal-Barça.