dijous, 1 d’abril del 2010

Amb la feina mig feta

El Barça va treure un empat de l'Emirates Stadium de Londres, on en el conjunt de Pep Guardiola va ser superior a l'Arsenal en gran part del partit, malgrat això, 2-2 i tot de cara per la tornada al Camp Nou. El Barça va sortir a mossegar, i amb la intenció de fer gols, amb 20 minuts el conjunt blaugrana estava fent un recital que només li faltava una cosa, la més important, el gol. A la mitja part 0-0, semblava injust perquè el Barça havia fet molts mèrits, tot i que s'ha de dir que Valdés n'havia salvat alguna important. A la segona part, el Barça va sortir amb la mateixa tònica, dos grans gols d'el davanter centre Zlatan Ibrahimovic deixaven mitja eliminatòria sentenciada. Però el Barça va passar de jugar molt bé a adormir-se als últims 25 minuts, suficient perquè l'Arsenal remuntés o igualés. Per l'Arsenal va sortir Walcott i es va pixar els cops que va voler a un innocent Maxwell, un dels cops va aconseguir el gol. Pocs minuts després, Maxwell no va darrarre del seu jugador contrari i Puyol va fer un penal a Cesc que va acabar amb el gol del d'Arenys de Munt i el pitjor, l'expulsió de Carles Puyol sense fer neteja de les dues grogues que ja tenia. Veien el que es va veure, el Barça va acabar el partit de forma desastrosa.

Ibrahimovic va estar lent i erràtic a la primer part cosa que obria més el debat, per sort, amb els dos gols a la segona part va millorar. Puyol expulsat i Piqué va rebre la tercera targeta groga, per tant, queda amonestat pel següent partit contra l'Arsenal. Ni Puyol ni Piqué, quina por que tinc. Messi ho va intenatar però no se'l va veure gaire en general. Keita va estar desaparegut a la segona part. Valdés va fer un bon partit tot i rebre els dos gols.

En teoria podriem dir que és un bon resultat, però veien la bona imatge que va donar l'equip a la primera part, no pot ser que es faci un canvi tan radical i al final no s'acabi guanyant, inperdonable. L'eliminatòria la tenim bastant bé, però no tenim ni a Piqué ni a Puyol per la tornada, però ells no tenen a Cesc per lesió. Quedem-se amb la part positiva, ara, amb aquesta irregualritat de joc no es pot anar enlloc, perquè un equip bo de veritat ens hagués marcat 4 gols a la segona part.

Pròxim partit, lliga, dissabte a les 20:00 al Camp Nou, Barça-Athletic Club de Bilbao.