dissabte, 19 de juny del 2010

Mercato a Can Barça

Enmig del mundial, a Can Barça només hi ha especulacions sobre els moviments d'entrada i sortida que es podrien produir al vestidor.

El cas Touré sembla que és el que està més a prop de tancar-se, l'ivorià té un acord amb el Manchester City, allà podrà jugar sempre i ser titular indiscutible però no serà un equip tan competitiu i no jugarà la Champions. El Barça volia mantenir aquest jugador, perquè és un bon jugador pel mig del camp del Barça, però el fet de que Busquets li hagi pres el lloc (de vegades incomprensiblement), ha fet que els seu amo i representant Dimitry Seluk hagi forçat la sortida del jugador al futbol anglès. Ha insistit i el City està disposat ha posar uns 30 milions d'euros sobre la taula, per tant, és una bona quantitat. Touré és un bon jugador i no voldria que se'n anés, però si ha de portar problemes, ja sap on està la porta però primer que passin per caixa.

El cas Cesc és complicat perquè l'Arsenal no vol deixar la seva estrella lliure per pocs diners, volen que Cesc faci un bon mundial i que el seu preu augmenti. Cesc és un bon jugador, amb qualitat i amb estil Barça però si s'ha de pagar certes quantitats potser no cal forçar per portar-lo. No pot ser, que un jugador se'n anés amb 13 anys de la Masia i que ara per recuperar-lo s'hagi de pagar 50 o 60 milions( Piqué va ser un cas similar però va sortir molt més barat). No perdem el cap per Cesc, perquè l'Arsenal no voldrà posar facilitats, però el Barça s'acabarà tornant boig per fitxar-lo i acabaran pagant una bona mortarada. Ara que potser Rosell no va tant desesperat per Cesc com Laporta.

El cas d'Ibrahimovic està una mica acorralat, des que el seu representat va fer aquelles declaracions en contra de Guardiola, no se'n ha parlat més del tema. Els diaris esportius van deixant anar notícies que relacionen a Ibra amb la lliga anglesa i amb algun intercanvi per Cesc. És possible que Guardiola se'l vulgui treure de sobre ja tenint a Villa, de moment, es queda.

Pel que fa a Torres se'l relaciona amb el Barça perquè Rosell n'havia parlat, però ja tampoc es tracta de que tinguem una davantera tant plena. Cal dir que és un bon jugador que ha madurat molt al futbol anglès.

A Chygrynky també li toca rebre, hi ha especulacions que indiquen que podria tornar al seu equip de l'ànima, el Shaktar Donestk, per una bona quantitat de diners similar a la que el Barça va pagar, és a dir, 20 o 25 milions, una grandíssima notícia si fos certa. Però demostraria que Guardiola es va equivocar de valent.

Henry i Márquez també parlaran sobre el seu futur per anar algun equip poc competitiu dels EUA i guanyar només diners.

I els altres maldecaps de l'estiu són els cedits com Hleb, Keirrison, Henrique o Cáceres que els intentaran col·locar per algun equip que s'atreveixi a quedar-se'ls.

1 comentari:

Albert ha dit...

Hi ha força jugadors gairebé tan bons com Cesc que valen molt menys. Crec que el Barça s'hauria de gastar en Cesc com a màxim el que ingressi per Touré.

Si fitxem a Torres ja quasi només ens quedarà Casillas per completar la selecció espanyola...
Adéu!