diumenge, 31 d’octubre del 2010

Festival blaugrana

El Barça va golejar amb contundència a un feble Sevilla, que va encaixar una maneta i amb prou feines va plantar oposició. Guardiola va treure l'equip de gala per un partit que es preveia complicat, però el conjunt blaugrana va sortir molt actiu amb la pilota i creant ocasions de gol fàcilment. Al minut 4, Messi marcava el primer de la nit, després d'un refús del porter Varas. El Barça se li encarava el partit i seguia en un estat de forma espectacular. El Sevilla de Gregorio Manzano va abaixar els braços i llavors va començar el festival blaugrana. Al minut 23, Villa es va retrobar amb el gol. Ho va fer mitjantçant un golàs que va ser celebrat per tota l'afició que esperava aquell moment. El Barça continuava amb el domini de la pilota i del partit, i a sobre, Konko va ser expulsat al minut 45 per doble targeta groga. Descans i partit encarrilat. A la segona partit, el Barça va sortir igual, a menjar-se el rival. Messi seguia buscant pessigolles, Pedro movent-se i Villa buscant un altre gol. Al minut 53, Alves va estar molt atent al marcar un bon gol després d'un error de Romaric, malgrat tot, no va celebrar el gol per respecte al seu ex equip. La golejada es va tancar amb dos gols de Messi i Villa, dos gols semblants. El Barça va recuperar la millor versió davant un equip de categoria i davant l'afició del Camp Nou. Tot i això, l'àrbitre Turienzo Álvarez, no va estar gaire fi durant el partit.

Messi va estar espectacular al davant, marcant un altre doblet (ja en van 4 aquesta temporada). Villa va recuperar la moral amb els gols d'anit. Pedro i Iniesta van estar molt intensos durant el partit. Piqué va estar molt atent a darrere.

Partit brillant i tres punts més davant un rival teoricament difícil, tot i això, el Reial Madrid, va tenir la sort de sempre i va aconseguir la victòria al camp de l'Hèrcules per 1-3, amb un Cristiano Ronaldo que va salvar el partit. Ells encara han de jugar amb tots el equips complicats, el Barça ja se'ls va treient de sobre.

Ara toca pensar en la Champions, dimarts a Dinamarca a les 20:45, Copenhagen-Barça.