divendres, 29 d’octubre del 2010

L'horari del Barça-Madrid

Tots estem esperant  saber d'una vegada  per totes l'horari del Barça-R.Madrid. José Montilla, president de la Generalitat, va triar que les eleccions al Parlament de Catalunya serien el 28 de Novembre. Tenia diferents dates per escollir i va triar el cap de setmana del Barça-R.Madrid. Un cop decidit, els cossos de policia de Catalunya, els Mossos d'Esquadra, va avisar que no tenien prous efectius per cobrir els dos esdeveniments. Per aquest i altres raons, crec que les eleccions i el partidàs no haurien de coincidir. Però bé, amb el problema ja sobre la taula, l'únic que es pot moure és el partit de futbol, que trien les televisions. Primer es va dir que podria disputar-se al dissabte a les 20:00, però el club va mostrar la seva opinió dient que no era còmode per l'equip, ja que venia de jugar un partit de Champions League el dimecres anterior a Grècia. El diumenge a les 19:00, era una opció molt probable per les televisions, però l'encàndol que es podria organitzar a Barcelona seria innecessari. Jo estic en contra de que es jugui el clàssic el mateix diumenge, no cal concentrar dos fets tan importants en un mateix dia. Ar ja es parla de la possibilitat de que el partit es jugui en dilluns, fet que ja ha aixecat comentaris entre els dos bàndols. Valdés i Valdano no els hi sembla bé i a mi tampoc. Tal com va dir Valdés, el duel seria descafeinat i el futbol de lliga pel cap de setmana. Un cop endinsats en la setmana, no cal fer aquest partidàs. 

Arriba un punt que ja no sé quina és la millor opció, però crec el clàssic es jugarà dissabte o diumenge, anul·lant la possiblitat del dilluns. Malgrat tot, serà un partidàs jugant en l'horari que juguin.

1 comentari:

Albert ha dit...

Jo no només espero l'horari del Barça-Madrid: vull el de cada jornada!
Si un vol planificar un viatge a Barcelona per veure el Barça, no ho pot fer amb prou antelació perquè no sap els horaris dels partits fins una setmana abans d'aquests. És vergonyós.
Adéu!