diumenge, 14 de novembre del 2010

En forma

El Barça va aconseguir una nova victòria al Camp Nou davant un dels rivals complicats de la lliga, el Vila-real. Tot i la qualitat del rival, el Barça s'ha imposat fent un gran partit. Només començar el partit, la pilota ja estava en domini del conjunt de Pep Guardiola i amb les meravelles de Messi, Xavi i sobretot Iniesta, ja es veia el gol proper. Així va ser, al minut 22, Villa va culminar una jugada de davanter centre, aquells gols que no acostumava a fallar amb el València. Quan el Barça se sentia còmode i estava practicant un bon partit, l'àrbitre va errar un fora de joc inexistent de Messi que podria haver costat el 2-0, per consequència, un bon cotraatac de Nilmar va costar l'empat després d'un gran gol del brasiler. El partit s'havia igualat però el Barça no podia decaure. Numeroses errades arbitrals per perjudici dels dos equips van arribar fins a la mitja part. A la segona part, més del mateix, el Barça volia jugar el seu joc però el Vila-real va demostrar que tenia un bon equip en defensa. Ho va haver de solventar el mag del futbol amb un golàs amnb la pilota picada per sobre de Diego López despés d'una combinació amb Pedro. Amb el partit de cara però encara amb la por al cos, Messi va marcar el tercer pels blaugranes en un dubtós fora de joc (3-1). Gran nit de futbol al Camp Nou, l'únic problema va ser l'àrbitre Delgado Ferreiro, va inventar-se faltes, targetes, fores de joc, etc...No sabia si era merengón o directament dolent.

Bon partit de tot l'equip. Abidal va suplir correctament a Piqué i Puyol va celebrar els 500 partits amb el Barça. Villa i Pedro van estar molt actius a la davantera. Iniesta i Xavi van tornar a jugar espectacularment al mig del cap amb ruletes i vacil·lades als rivals. Messi, per variar, va ser el millor.

Victòria important davant un equip que feia tres anys que no perdia al Camp Nou i pot ser serà el  jutge de la lliga. Ara queda clarament evidenciat que la lliga serà de dos, per aquesta jornada, un ja ha fet la feina i l'altre juga avui. Peò el duel crucial, el tindrem el Dilluns 29-N, els de Mourinho vindran a veure a un Barça en forma.

Pròxim partit, després de les seleccions, dissabte a les 20:00, Almeria-Barça.

1 comentari:

Albert ha dit...

Victòria treballada.
L'àrbitre era dolent, no merengón, perquè li va perdonar l'expulsió a Maxwell.

Esperem que Puyol jugui molts partits més a un gran nivell.
Adéu!