dijous, 11 de novembre del 2010

Golejada dels inhabituals

Ahir el Barça va certificar el pas a vuitens de final de la Copa del Rei després de golejar de manera clara a un rival de Segona B, el Ceuta. Un equip compost pels suplents i joves del planter va ser superior a un equip que estava embadalit pel sol fet de jugar al Camp Nou, tot i l'estadi estigués mig buit. Amb 7 minuts, Nolito i Milito ja havien marcat dos gols que feien pensar amb una goleja històrica, però entre que Bojan va errar un penal i el Ceuta va marcar, el partit es va calmar una mica. A sobre, els ceutins van jugar amb 10 homes gairebé tot el partit. A la segona prt, Messi va jugar uns minuts innecessaris però que va fer disfrutar al públic, va marcar un gol i va fer la passada del gol de Bojan. Qui va fer un gran partit tot i no trobar gol va ser Thiago, que va estar molt actiu durant tot el partit. Pedro també va tenir el seu golet (5-1). L'àrbitre no va tenir massa feina, va expulsar justament a un jugador del Ceuta i poca cosa més.

Nolito i Thiago van donar bones sensacions. Al contrari de Bohan que està totalment desorientat. La mala notícia de la nit va ser la lesió per un mes de Milito.

A vuitens de final de la Copa sense cap problema, allà també hi serà el Madrid de Mourinho que també va golejar per 5-1 al Múrcia.

Pròxim  partit, dissabte al Camp Nou a les 22:00, partidàs de lliga, Barça-Vila-real.

PD: Per cert, avui Jaume Roures ha confirmat que el clàssic es disputarà el dilluns 29 de Novembre a les 21:00. Potser serà descafeinat però serà un partidàs.