dimecres, 3 de novembre del 2010

Feina a mig fer

El Barça només va poder aconseguir un empat a la capital de Dinamarca en la quarta jornada de Champions. Els de Guardiola no van poder guanyar al Copenhaguen, que  amb el suport de la seva afició, la violència que utilitzaven i les ganes que hi posaven, van barrar el pas de l'equip blaugrana per sentenciar la seva classificació pels vuitens de final de la competició. El partit va començar de forma estranya, amb accions violentes de l'equip danès intencionades i un fort cop de Victor Valdés al davanter N'Doye. Això va trestocar al Barça i   gairebé li costa un ensurt amb un travesser dels locals. De mica en mica, el Barça volia aconseguir el domini del partit amb accions d'atac fins que va arribar el gol de Leo Messi que posava en avantatge al conjunt blaugrana. Seguidament, el Copenhaguen va reaccionar de cop i va aconseguir el gol de l'empat després d'una errada d'Alves i Valdés. Ja a la segona part, el partit seguia amb el mateix rol, el Barça volia dominar però el Copenhaguen no li permitia perquè hi posava moltes ganes per aconseguir el gol que els posés per davant, també s'ha de dir que el Barça va perdre bastants pilotes i el cansanci de jugar 2 partits en tres dies també devia afectar. No va arribar el gol per cap banda i l'empat va quedar-se en el marcador. A més ,l'àrbitre rumanès no va estar gens encertat en moltes decisions. El partit va acabar amb un baralla entre els dos entrenadors (estrany de Guardiola) i Busquets va haver de separar-los.

Messi va marcar com sempre. Iniesta i Alves no va estar gaire bé i sobretot el brasiler, va estar molt errat en defensa. Puyol va rebre un fort cop només començar. Villa es va tornar a trobar amb el pal.

Era important la victòria però no es va aconseguir, el grup queda obert i caldrà treballar-s'ho per passar primers de grup. A la resta de la jornada, el València va golejar al Rangers i l'Inter va perdre contra el Tottenham. Avui, Milan-Madrid, esperem que els italians hi posin una mica més de ganes que fa dues setmanes.

Pròxim partit, diumenge a les 19:00 torna la lliga, Getafe-Barça.

1 comentari:

Albert ha dit...

El cop de Valdés amb N'Doye és impactant.
Ja va dir Guardiola que no seria un partit fàcil. Al cap i a la fi, crec que un empat allà no és un mal resultat.
Adéu!