dimarts, 30 de novembre del 2010

Maneta a l'etern rival

El clàssic porta el nom del Barça des de fa uns quants anys i ahir en vam tenir una nova mostra. Ni Mourinho, ni Florentino Pérez, ni Cristiano Ronaldo van poder aturar a un  Barça impresionant. La possessió va ser aplastant i el Madrid només volia esperar al contraatac, això va permetre que el Barça creés autèntics rondos de minuts sencers. Al minut 9, Xavi ja posava el primer gol i la pallissa sobre el terreny de joc era abismal. Al 18, Pedro marcava el segon i van haver continues accions a favor del Barça. Ja a la segona part, el Madrid semblava que podia fer alguna cosa per arreglar el marcador però dos gols del jugador que no marca a ningú segons Mourinho, van posar un resultat contundent a favor dels blaugranes que feien disfrutar a un Camp Nou xop. El cinquè el va fer l'inhabitual Jeffrén que el va celebrar amb molta satisfacció. 5 gols al Madrid, Mourinho amagat a la banqueta, Cristiano humiliat sobre el terreny de joc i Florentino Pérez estirant-se dels cabells a la llotja. El regal a la afició del Barça va ser immens i l'equip de Guardiola va demostrar qui és el millor d'aquesta lliga en els moment clau. L'àrbitre Iturralde González va ser bastant permisiu, tot i això va aturar les accions violentes del Madrid, que desquiciat sobre la gespa, només va saber intervenir amb violència (a Puyol, Messi i Guardiola) i Ramos expulsat, Mourinho ja ho va dir, els rivals del Barça acaben amb 10.

Gran partit de tot l'equip. Xavi i Iniesta van estar espectaculars i els puntes també. Villa es va retrobar amb el gol i Messi no, però no passa res després d'un 5-0.

Només en veure el partit ja n'hi ha prou per veure la diferència entre els dos equips. El Madrid d'un derrotat Mourinho va fer el pena i el Barça se'n va aprofitar. Tantes setmanes de debat per demostrar qui és el millor, ha valgut la pena. De moment, líders per 2 punts.

Pròxim partit, dissabte  a les 20:00, Osasuna-Barça. Abans, Copa Catalunya el dimecres.