diumenge, 5 de desembre del 2010

Sense obstacles

Aquest Barça no té obstacles. Ni el fred ni els controladors aeris van poder aturar a la màquina de futbol que ahir es va exhibir a Pamplona. Un error del club blaugrana i una mala passada de la Federació Espanyola de Futbol va provocar que l'equip hagués de córrer per agafar el tren i després l'autocar per jugar amb 45 minuts de retard. El Barça hauria d'haver pres la decisió de marxar cap a Pamplona a primera hora del matí amb tren i autocar quan sabia que no s'enlairaven avions. Però van voler esperar i arriscar a que s'aplacés el partit, no ho van aconseguir i a córrer. Van estar 3 hores a la capital navarresa però va ser molt efectiva. Només saltar al camp, sense gairebé haver escalfat, ja va haver-hi l'amo del partit, el Barça. L'onze de gala va portar el rol del partit, i al minut 26, un jugador que gairebé perd el tren, va marcar un gran gol a una bona passada de Messi, Pedro. A la segona part, el domini va ser pels mateixos però faltava el gol de la tranquil·litat i va arribar després d'un sprint del millor del món que aonseguir marcar. Ja amb el partit sentenciat, els blaugranes van tenir numeroses ocasions per golejar (sobretot Villa), però només un altre gol de Messi, aquest de penal, va tancar el marcador (0-3). Ahir es va demostrar que és un quip campió, que cansats i sense entrenar, van fer el que van voler sobre el terreny de joc del Reyno de Navarra.

Bona feina de l'equip de Guardiola exceptuant el desafortunat Villa que ahir en fallar moltes. Messi, el millor.
A la sala de premsa, Guardiola va ser l'únic que va donar la cara per parlar del tema del dia, sense que ningú del club l'ajudés.

Bona victòria la d'anit i 3 punts més que sumen a la classificació. Tot i això, el Reial Madrid no va fallar contra el València i amb dos gols de Ronaldo estan ben aprop. L'Atlètic de Madrid segueix amb crisi i ahir va caure al camp del Llevant.

Pròxim partit del Barça, dimarts a les 20:45, s'acaba els grups de la Champions, partrit intranscendent, Barça-Rubin Kazan.