dilluns, 8 de novembre del 2010

Trident decisiu

Ahir el Barça va aconseguir una victòria més en el campionat de lliga, ho va fer al Colisseum Alfonso Pérez de Getafe, on el conjunt blaugrana va passar per sobre de l'equip local. Guardiola va treure l'onze de gala amb les modificacions de Mascherano per Busquets i Maxwell per Abidal. De bon principi el domini del partit estava en mans del Barça i després d'errar algunes ocasions (especialment Villa), Leo Messi va marcar el primer de la tarda després d'una bona acció d'Alves i Villa. El gol que donava tranquil·litat va arribar al minut 34, quan Villa va aconseguir el gol. A la segona part, el Barça es va relaxar i va deixar que el Getafe practiqués una mica més el futbol. Tot i això, el partit ja es veia resolt després d'una errada del porter Codina que van aprofitar Messi perquè Pedro tanqués el recital blaugrana. Però pocs minuts després, en una acció d'atac del Getafe, Piqué toca la pilota amb la mà a l'interior de l'àrea causant un penal i una targeta groga (la segona) que li cosatava l'expulsió. Manu del Moral transformava el penal i encara es podia obrir el partit. Malgrat tot, una expulsió de Boateng, va posar el 10 contra 10 i el Barça va saber mantenir el resultat (1-3). L'àrbitre Ayza Gámez es va equivocar en la primera targeta groga de Piqué que després li costaria l'expulsió i el partit de sanció contra el Vila-real. Tot i això, el Barça no recorrerà.

Van marcar els tres de davant, tot i que Villa va fallar algunes ocasions claríssimes de gol. Xavi va jugar una estona i Piqué va ser el perjudicat amb l'expulsió, 6 grogues en 10 partits. 

La lliga segueix igual, el R.Madrid segueix primer després de guanyar còmodament a un feble Atlético de Madrid i el Barça va segon, Vila-real intenta seguir als favorits.

Pròxim partit, dimcres a les 22:00, tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, Barça-Ceuta.


Pd: En motociclisme, Marc Màrquez s'ha proclamat campió del món de 125cc, lluitant fins a l'última cursa amb Nico Terol. En F1, Alonso, Webber i Vettel es disputaran el títol en l'últim Gran Premi a Abu Dhabi.

1 comentari:

Albert ha dit...

El domini de la primera part no es va acabar d'imposar a la segona, i encara menys amb l'expulsió de Piqué, però igualment el Barça va fer un partidàs.

A veure si la setmana que ve el Barça aparta el Villarreal dels favorits.
Adéu!