dijous, 13 de gener del 2011

Maneta que encarrila

El Barça va fer una nova maneta, ahir la víctima va ser un Betis lluitador, que tot i intentar plantar cara, Messi i companyia els van aixafar amb un resultat que encarrila l'eliminatòria. Amb un onze amb bastants titulars indiscutibles, Guardiola no se la volia jugar i va optar per fer la feina amb un partit i no haver de patir a la tornada. El Barça va dominar en tot moment, la primera part va ser un continu d'oportunitats que entre el porter Casto i la mala sort de Villa van acabar amb un solitari gol del pilota d'or. Tot i això, el Betis estava plantant cara, i tot i tenir una defensa fluixa, tenien una davantera perillosa que va fer exhibir a Pinto. A la segona part tocava millorar la diferència de gols i amb un espectacular Leo Messi, l'eliminatòria ja quedava mig resolta amb el hat-trick de l'astre argentí. Pedro també es va apuntar a la festa amb el seu golet i Iniesta va donar una delícia de passada de cullera perquè Keita marqués i arrodonís el partit. Un Camp Nou molt animat amb una altra maneta del Barça i ahir amb hat-trick del millor del món per reivindicar-se als que dubten de la seva qualitat (5-0).

Messi va ser el millor en el dia que lluia el seu gran trofeu personal davant l'afició i Pinto també va estar molt atent amb grans intervencions. Villa va estar amb el gol ben aprop però falla ocasions imperdonables. Bojan s'ho mirava desde la llotja amb cara de resignat.

Cap a semifinals hi falta gent. La setmana que ve, dia pels suplents amb la tornada a Sevilla. La final s'acosta, mentrestant, avui, derbi madrileny.

Pròxim partit, diumenge a les 21:00, lliga al Camp Nou, Barça-Màlaga.