dilluns, 17 de gener del 2011

Ferm campió d'hivern

El Barça va tancar anit la primera volta d'aquesta temporada de la lliga amb uns números espectaculars. Els rècords es van arrodonir amb la victòria amb claredat davant el Màlaga per 4-1. Amb la punxada del Madrid al cap, l'onze de gala no va fallar davant la seva afició i amb 17 minuts ja teniem un 2-0 amb clara superioritat dels jugadors blaugranes. Una primer part repleta d'ocasions de gol, que un golàs d'Iniesta, un de Villa i un amb sort de Pedro, encarrilaven el partit amb només una part disputada. A la segona part, el partit va baixar de ritme, i el Barça va adormir el partit. Un gran gol de falta de Duda va donar el gol de l'honor als andalusos. Els blaugranes es van reactivar amb l'entrada d'Afellay i Bojan i van aconseguir el gol que tancava el marcador, el feia de nou Villa (4-1). Líder sòlid.

Bon partit de l'onze de gala, Villa va estar golejador, Abidal va tonar a donar perill i Messi no va trobar el gol tot i buscar-lo. Bones sensacions d'Afellay que se'l veia fresc. Per cert, que Milito es queda.

Golejada per tancar la primera volta. Campions d'hivern i a quatre punts del Madrid, que donen un respir per encarar la segona volta i amb la possibilitat de poder-la pifiar en algun partit i tenir un petit coixí respecte els blancs. El Madrid va empatar al camp on el Barça va marcar 8 gols. Els de Mourinho estan derrotats físicament i ahir ja van punxar.

Pròxim partit, dimecres a les 22:00, tràmit a Sevilla, tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, Betis-Barça.