dijous, 20 de gener del 2011

Desconeguts

El Barça va fer un paper ridícul al Benito Villamarín, on amb la eliminatòria sentenciada i el Betis motivat, els suplents del Barça no va donar la talla. Amb 7 minuts, dos gols i dues errades defensives, la gent ja tremolava. El control del partit el portava el Betis i el Barça no es dignava ni a pressionar. Una nova errada de Milito deixava a Jorge Molina que fés un hat-trick, però per sort va fallar. Una jugada del millor del món la va completar ell mateix escurçant distàncies, però de poc va servir, perquè abans del descans una nova errada de Milto donava el 3-1 al Betis. La segona part va ser similar a la primera, amb ganes del Betis i amb intents de remuntada pel Barça. Messi podria haver posat emoció, però va errar un penal estranyament. Si fallava Messi, era un dia per oblidar. La proesa no es va consolidar però els sevillans poden estar ben contents de dir que han acabat amb la ratxa del Barça de Guardiola.

Mal partit de tot l'equip, que va evidenciar que no es pot confiar gaire amb els suplents, sobretot un desastrós Milito i un desaparegut Bojan. Afellay es va estrenar com a titular i ho va fer prou bé.

Tot i que la classificació ja estava certificada, no calia sortir tant derrotat del camp d'un equip de segona divisió. Malgrat tot, la semis ja són aquí, ens espera l'Almeria.

Pròxim partit, lliga al Camp Nou, dissabte a les 20:00, Barça-Racing de Santander.