dijous, 27 de gener del 2011

Això fa olor a clàssic

S'acosta la primera final de la temporada, el 20 d'Abril el Barça té molts números per estar a la final de la Copa del Rei, i el més que possible rival seria el Reial Madrid. Ahir, en Camp Nou mig buit, un onze amb bastants titulars habituals, va apallissar a l'Almeria amb una maneta i va deixar sentenciada l'eliminatòria. Amb 15 minuts, el Barça ja guanyava per 3-0 i el fantasma del famós 0-8, ja espantava als andalusos.  Messi i Villa ja havien fet la feina gràcies a l'ajuda inestimable del porter Esteban. Abans d'acabar la primera part, Pedro també es va apuntar a la festa amb un bon gol de cap. La segona part va ser molt més aburrida perquè el Barça ja tenia la feina feta i l'Almeria ja no apretava. La cirereta del pastís la va posar Keita amb el cinquè gol després d'una passada del millor del món (5-0). L'àrbitre, molt polèmic.

Guardiola tampoc va voler donar descans als habituals i Messi va jugar novament tot el partit. Bojan no va jugar ni un minut. Com passar amb el Betis, maneta a casa i a jugar un partit intranscendent a la tornada.

Això fa olor a clàssic. Amb un solitari gol del desquiciat Benzema, el Madrid ja té un peu a la final de Copa. El Sevilla va fer poca cosa, però va fer un gol que no va comptar.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, lliga a Alacant, Hércules-Barça.

PD: A Madrid ja tenen a Adebayor, el togolès conflictiu ja és al vestidor blanc. Veurem si es gaire pacífic, però sembla que s'apunta a la festa dels disbarats.