diumenge, 30 de gener del 2011

Messi esvaeix els patiments

No hi ha equip capaç de tombar aquest Barça, i tot i que l'Hèrcules ho va posar una mica més difícil que altres rivals, els blaugranes guanyen amb eficàcia a tots els equips, el d'ahir quedava pendent. A la primera part, el Barça va sortir a fer-se l'amo del partit, però a mida que anaven passant els minuts, els alacantins anàven creant perill i obtenint la pilota. Per sort, abans del descans, Pedro va avançar el Barça per anar tranquils al vestidor. A la segona part, era el Barça qui portava la iniciativa i l'Hèrcules estava cansat físicament. Malgrat tot, la pilota no volia entrar i la sentència no arribava.  Tot i la claredat de joc del Barça, el perill encara era existent. Després d'una expulsió merescuda de Farinós, el millor del món va sentenciar el partit amb dos gol amb pocs minuts. El primer d'ells va ser un gran gol. 0-3, que no demostrava com havia anat el partit, però el millor es va endur els tres punts.

Giarebé amb l'onze de gala, Abidal va estar atent com sempre, Iniesta va sortir aplaudit i Pedro va marcar com sempre. Messi no va fer un gran partit però ho va arreglar amb dos gols. Alves va tornar però no gaire encertat.

A 7 punts del Madrid fins que l'Osasuna no digui el contrari. Amb més o menys dificultats, el Barça segueix sent el ferm líder.

Pròxim partit, dimecres als Juegos del Mediterráneo, a certificar el pas a la final de la Copa del Rei, Almeria-Barça.