diumenge, 6 de febrer del 2011

Mai ens cansarem de lloar-lo

Ahir, en un Camp Nou ple tot i l'hora de la disputa del partit, Lionel Messi va tornara a fer un recital, aquest cop la víctima era l'Atlètic de Madrid. Només començar el partit, el domini ja era pels blaugranes i van anar creant successives ocasions fins que Messi va marcar el primer gol de la nit, un gol que ja el tenim vist, però que un cop més va ser efectiu (minut 16). A continuació, després de noves ocasions del mateix astre argentí, un refús de la defensa matalassera, la va aprofitar per marcar el segon. El partit es va anar dormint i tot i tenir més ocasions de gol, el partit va arribar a la mitja part amb 2-0, l'Atlètic no tocava la pilota. A la segona part,  l'entrada de Forlán pels madrilenys, els va donar aire per poder tenir més possessió de la pilota i crear més ocasions ( una la va salvar Piqué sota els pals). El partit va baixar el ritme però Messi se'n va aprofitar per fer el tercer particular i fer un hat-trick. Sense que el Barça hagué fet una exhibició, golejada i hat-trick del millor del món (3-0).

Abidal, Piué i Alves van estar molt bé en defensa. Xavi va fer de les seves al mig del camp. I el davant, tot i les ganes de Villa, el millor és Messi.

Aquest Barça de rècord se supera dia a dia, ahir van aconseguir la 16ena victòria consecutiva, rècord que supera al Madrid de Di Stefano. Tot és brutal i aquest Barça és incansable, disfutem-ho. De moment, el  Madrid a 10 punts.

Pròxim partit, després de les seleccions, dissabte  a les 20:00, lliga al Molinón, Sporting de Gijón-Barça.