diumenge, 13 de febrer del 2011

Frenada al líder

El Barça es va entrebancar anit al Molinón, on l'equip de Guardiola va ser incapaç de passar de l'empat a 1 contra l'Sporting de Gijón. Amb els partits de seleccions al darrere i amb la Champions al davant, Guardiola va treure una alineació am algunes incorporacions. Milito, Mascherano i Afellay van donar descans a Abidal, Busquests i Pedro. Potser, aquesta fos una de les possibles causes de la punxada. Tot i això, cal dir que l'Sporting va fer un bon partit. El començament del partit va ser pels austurians, que creant perill amb diferents accions d'atac, van aconseguir marcar per mitjà de Barral, que va fer una bona jugada però els centrals del Barça no van fer gaire cosa per atura-lo. El Barça estava patint i veia que no tenia la pilota. Al final de la primera part, el Barça ja s'anava trobant i tenia la pilota per crear perill. A la segona part, el Barça volia anar per feina, però era difícil trobar espais a través de la defensa tancada de l'Sporting. El temps anava passant, i Villa va donar esperança per remuntar amb un gran gol de vaselina que no va celebrar per respecte al seu equip d'origen. No era el dia del Barça i un gran treball de l'equip de Preciado va impedir que el Barça marqués per aconseguir els tres punts. S'ha acabat la ratxa de victòries en lliga, era evident que aquest equip també podia punxar algun dia, i ahir va ser aquest dia.

Estic convençut que l'entrada de Milito per les baixes d'Abidal i Puyol van interferir en el resultat del partit. Busquets no hi era i la versatilitat de Pedro va haver d'esperar-se fins a la segona part. Quan Xavi no està bé, l'equip tampoc. No van arribar pilotes al davant i Messi no ens va meravellar.L'entrada de Bojan, va ser un copa més, inútil.

Hi ha lliga, avui el Reial Madrid sortirà a menjar-se a l'Espanyol i a cinc punts ens quedarem. Encara queda molts partits difícils amb rival complicats. Però ningú, pensava que el Barça cauria contra l'Hèrcules i contra l'Sporting de Gijón. Però bé, tocarà treballar-s'ho.

Pròxim partit, ara sí que toca un partit dels grans, torna la Champions a l'Emirates Stadium, l'Arsenal de Cesc, Walcott i Van Persie estan en bon estat, i el Barça haurà d'estar com el de les millors ocasions per treure alguna cosa de bo de Londres. Dimecres, 20:45, anada dels vuitens de final de la Copa d'Europa, Arsenal-Barça.

Pd: Avui tenim una gran final de la Copa del Rei de bàsquet, Regal Barça-Reial Madrid.