divendres, 24 de febrer del 2012

La renovació de Guardiola

En una setmana en la qual el Barça no ha disputat cap partit intersetmanal, els culers i periodistes s'han hagut d'entretenir discutint sobre EL tema, la renovació de Pep Guardiola.

Des de principis de desembre, en totes les rodes de premsa que ofereix el tècnic de Santpedor se li pregunta per la qüestió. Tant ell com tota la culerada n'està farta de escoltar la mateixa pregunta cada tres dies, però Guardiola evita el tema dient: "Quan tingui les sensacions per prendre una decisió ho faré i el club serà el primer en saber-ho". Primer de tot, jo no em crec que Guardiola estigui esperant percebre unes sensacions per renovar, i estic convençut que ell sap des de fa temps quin serà el futur a la banqueta del Barça. En segon lloc, crec que el barcelonisme, i especialment el club, necessiten saber el veredicte a hores d'ara, ja que s'ha de començar a planejar la temporada que ve. Si en cas negatiu Guardiola no seguís (ho dubto), el món no s'acabaria com sembla que volen mostrar cert mitjans de comunicació, és veritat que seria un cop dur i sorprenent per tothom però el club seguiria endavant amb grans jugadors. El més probable i satisfactori per a tots seria que Guardiola continués perquè es pot veure encara un bon futur per aquest Pep Team, almenys una temporada més. Altres veus diuen que la seva decisió depèn de temes emocionals, personals o dubtes que sorgeixen dins l'equip tècnic que ha format l'entrenador al seu voltant.

En fi, que tothom espera impacientment que Guardiola anuncï la seva continuïtat (ja està tardant), per tal que el model triomfador que va aportar aquest català de la casa perduri el màxim de temps possible. Els jugadors ho reclamen a crits, amb un vestidor unit es poden fer moltes coses bones encara.

1 comentari:

Jose Turcos Ignacio ha dit...

¡Buenas Che!

Desde Bolivia le voy siguiendo las publicaciones que están chévere, me gusta mucho como escribe vos un fuerte abrazo boliviano de un compatriota. Espero que no deje de escribir y así gozar del equipo al que amo. Muchas Gracias.