dimarts, 26 de maig del 2009

Amb els ulls a Roma

Barça i Manchester ja són a Roma, on demà disputaran la final de la Champions 2008-09. L'equip blaugrana buscarà la tercera corona d'Europa en la seva cinquena final contra el Manchester que ha jugat i guanyat 3 cops. Demà es troben els dos millors equips d'Europa, és a dir del món. Són els campions de les millors lligues del món i demà esperem veure un espectacle (amb final feliç pel Barça, evidentment).

El Barça arriba amb Henry i Iniesta recuperats (però veurem si amb bon estat de forma). Amb una defensa que trontolla sense laterals, a hores d'ara, encara no se sap qui serà el lateral esquerre, si Keita o Silvinho. Esperem que Messi sigui com aquell que coneixem.

Un Manchester United amb Cristiano Ronaldo al capdavant és un gran perill. Atenció a Rooney, que se'l dóna per mort però és letal i sort que Tévez es queda a la banqueta. Evidentment, atenció amb els un contra un de Ronaldo contra Touré i les faltes xutades pel mateix jugador. Ahh!!! i tenen un gran porter veterà, com és Van der Saar.

Demà més que mai, Visca el Barça!!!!!!!!!!

2 comentaris:

MylittleQnRshop ha dit...

All the best.
I hope Barcelona become the Champion :)

Albert ha dit...

On has vist que algú donés a Rooney per mort?

El Barça ha de jugar com sap i no fer faltes a la frontal.

Força Barça!
Adéu!