divendres, 29 de gener del 2010

Situació actual: Això pinta bé

Quan estem en mig de la temporada, ja podem començar a fer les primeres valoracions de com està evolucionant la temporada.

El Barça segueix amb bona esència perquè hi ha els mateixos jugadors i el mateix equip tècnic. Però és evident que no estan tant bé com la temporada passada, ja que de vegades juguen amb errors defensius i amb moltes ocasions errades al davant. Tot i això, no hi ha cap equip que li arribi a la sola de la sabata (A Espanya), ni el Reial Madrid.

El Reial Madrid afrontava aquesta temporada amb la obligació de guanyar-ho tot, perquè Florentino s'havia gastat molts diners i perquè havien de rentar-se la imatge després del sextet del Barça de l'any passat. El Madrid va guanyant partits i de moment li va bé, però el joc de l'equip no és gaire convincent. A més, dels seus fitxatges estrelles, uns no es veuen (Benzema i Xabi Alonso) i d'altres perden els nervis i tenen xuleria (Cristiano Ronaldo).

Encara queda bona part de temporada, la més important. A més el Barça té partits més complicats (desplaçaments importants) El Barça encara té poder i el Madrid si esforça però no pot. Això pinta bé.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Madrid segueix sent el mateix que anys anteriors, per la seva part el nostre Barça segueix amb l'essència que el va fer ser campió de tot.

És veritat que ens queda desplaçaments molt complicats, però no oblidem que el Madrid no guanyés tots els partits importants del Bernabéu (Sevilla, Vila-real, Atleti, Barça), a més, els pot passar factura estar obsessionats per la final de la Champions. En fi, nosaltres hem de mantenir aquest avantatge i si és possible augmentar-la. Veig el Barça campió de lliga i el Madrid "en blanc"

Albert ha dit...

De moment els diners de Florentino no serveixen, veurem si tot aguanta com ara. Com diu el tòpic, la lliga és llarga.
Adéu!