diumenge, 27 de febrer del 2011

MVP

Amb aquests jugadors es pot anar tranquil pel món, ahir, sense fer una gran exhibició, el Barça va superar per un contundent 0-3, al Mallorca de Laudrup. Amb les baixes de Valdés, Alves, Puyol i Xavi, els suplents habituals com  Pinto, Adriano, Maxwell o Keita van saber aprofitar la seva oportunitat i van ajudar a sumar els tres punts. El conjunt der Pep Guardiola va sortir adormit i li costava crear ocasions perilloses de gol, malgrat això, els balears no ho van aprofitar, per tant no va passar res. Al minut 37, després d'una gran passada de Keita, Messi la van aprofitar per fer un gol amb el cap i situar-se com a pitxitxi. El Barça es començava a trobar còmode i fins al final de la primera part, va poder arribar la sentència. Però vam haver d'esperar fins a la segona part, quan un Mallorca acabat, va deixar que Busquets fes una passada magistral a Villa, que ell va resoldre sol davant Aoute. El partit ja estava acabat i Pedro, que no havia fet un bon partit, va marcar un golàs amb l'ajuda de la defensa mallorquinista. Tripleta atacant d'or i pallissa sense baixar de l'autocar (0-3).

Bon partit dels suplents com Adriano o Keita. Abidal es va exhibir un dia més i Iniesta va portar el rol al mig del camp. La davantera no va estar molt activa però va fer la feina eficaçment.

A sobre, un Madrid amb mala sort va ser incapaç de marcar-li un gol a un feble Deportivo de la Corunya, cosa que permet que el Barça mantigui el liderat a 7 punts. El fet de jugar dos partits per setmana ha desgastat a l'onze de gala madridista, mentrestant, Mourinho ja no sap amb qui barallar-se. Això torna a tenir bona pinta.

Pròxim partit, jornada intersetmanal de lliga, dimecres a les 22:00, feina complicada a Mestalla, València-Barça.
Vídeo del partit

1 comentari:

RiMaT (Rimes Turbades) ha dit...

Molt bon blog i article. Jo faig poesia en català, alguna de la qual va sobre el Barça. Per exemple, avui he completat una nova lletra per l'Himne del Barça, però també hi ha altres poersies del Barça. Disfruteu-les!!