dilluns, 19 de setembre del 2011

1,2,3, VUITifarra de pagès

Després de les ensopegades a San Sebastián i contra el Milan, el Barça havia de refer-se i ho va aconseguir de manera espectacular golejant hsitòricament a l'Osasuna per 8-0, davant la sorpresa evident del Camp Nou. En veritat, no va haver competivitat en cap moment i el Barça va atropellar al rival des del primer minut. Amb un 3-4-3, Busquets a on li pertoca (pivot defensiu al mig del camp) i una connexió Xavi-Cec-Messi la màquina va funcionar en tot moment i l'Osasuna només va poder contemplar. Hat trick de Messi, doblet d'un Villa que no acaba d'acostumar-se a la banda, Cesc que segueix cumplint, Xavi de vaselina i fins i tot un gol en pròpia porta. L'àrbitre engominat no va tenir gaire per decidir (8-0).

A sobre, el Reial Madrid va caure sorprenentment a casa del Llevant. Sense Cristiano Ronaldo a 100%, el Madrid de Jose "Llourinho" va ser incapaç de sumar el tres punts. De moment, València i Betis líders.

Pròxim partit, dimecres, lliga intersetmanal en un camp difícil, València-Barça.


PD: El bàsquet va posar la cirereta del cap de setmana amb la victòria de la selecció espanyola a Lituània del títol continental, campions d'Europa.