dimecres, 8 de desembre del 2010

Tràmit pels joves

Ahir el Barça va guanyar a un equip que tenia atravessat, el Rubin Kazan. Davant un Camp Nou mig buit, Guardiola no se la va jugar i va posar a jugar als suplents i joves del B. Entre que el Rubin juga d'aquella manera tant defensiva i tant poc vistosa i que el Barça jugava també molt defensiu sense gaires atacants, no vam veure un partit gaire maco. Als 10 minuts, Jeffren es va tonar tornar a lesionar en una nova ocasió que li havien donat, va sortir Bartra i va ser l'home del partit. Poc després, un xoc entre Bojan i un jugador del Rubin, va acabar amb el de Linyola a l'hospital. La primera part va ser del Barça tot i que no va trobar el gol. Ja a la segona part, Fontàs va marcar amb la col·laboració de les mans d'un visitant . Victor Vázquez va tenir el seu moment de glòria marcant un altre gol. Partit sentenciat i bona prova pels inhabituals (2-0). Ahir es van fer molts experiments tàctics i va ser estrany veure un Barça tan poc ofensiu i amb tants jugadors al mig del camp.

Els centrals Fontàs i Bartra van tornar a demostrar la seva qualitat. També van jugar Busquets, Piqué i un aclamat Messi. Jonathan Dos Santos no se'l va veure. Bojan i Jeffren desafortunats.

Ja s'ha acabat la lligueta de grups de la Champions, ara venen els partits de veritat. Els vuitens a partir del mes de Febrer, ara comença la lliga de campions de veritat ( rivals assequibles com els Olimpiques de Marsella i de Lió, però d'altres complicats com els dos equips de Milà). Per cert, el València s'ha classificat segon de grup.

Pròxim partit, diumenge a les 21:00, lliga al Camp Nou, Baça-Reial Societat.

Pd: La pilota d'or que se la d'emportar Xavi per la seva qualitat, veterania i el treball que aporta amb senzillesa. Messi és el millor del món però no de l'any i Iniesta no se'l pot valorar pel gol de la final del Mundial. La temporada més regular la fet el de Terrassa. Malgrat tot, triomf blaugrana i de la Masia.

1 comentari:

Albert ha dit...

La pedrera segueix demostrant per què és tan important.
Respecte la pilota d'or, crec que si el millor jugador és Messi, li han de donar a Messi. Però si comptem també els títols, l'hauria de guanyar Xavi.
Adéu!